7 de noviembre de 2007

To The One I Love (i 2)

I és q si fossis aquí, no en tindria prou amb un sol dia.

Així que al matí següent, tornaríem a aixecar-nos aviat i et ficaria dins un tren de la Long Island Rail Road i creuaríem tota la illa, la més gran de l'estat de New York...



Deixaríem enrera els suburbis de Nova York, parkings d'autobusos escolars, cementiris de cotxes i persones, autopistes, dipòsits d'aigua que serveixen a pobles sencers amb centres comercials descomunals... I atravessaríem "els Hamptons", els pobles costaners on estiueja la jet set de New York, on es mesclen pijos i pescadors com a un capítol de "Dawson Crece". Ens meravellaríem amb el plata que es reflexa sobre les aigues tranquiles de les marismes sobrevolades pels ocells, amb el taronja del camps de blat de moro (pels que gairebé es veu corrent a Clark Kent, el jove Superman), amb el verd de les extensions d'horts, i amb el roig dels arbres de tardor.



Al mapa, pots veure Brooklyn abaix a l'esquerra de tot (amb Manhattan a la seva esquerra) i el viatge porta fins a la punta de Long Island, a la dreta de tot.

I així, igual que en Joel (Jim Carrey) el dia que impulsivament es salta la feina a "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", arribaríem a Montauk, conegut com The End, la fi del món.



http://youtube.com/watch?v=WIVh8Mu1a4Q

Com ell i la Clementine (Kate Winslet), la dona dels cabells de colors, aniríem a la recerca de la platja


I un cop més ens trobaríem davant del nostre mar, que tantes coses sap de nosaltres i que, malgrat la distància, ens uneix l'un a l'altre.



Com no, fumariem ben condimentat per enlairar els nostres somnis



Riuriem en veure una noia amb els cabells color Napalm (com li agradaria dir-li a la Clementine).



I ens fascinarien les sorpreses que et dona la vida, en el racó més insospitat



Mirariem les casetes de platja fora de temporada



Escolliriem aquella en la que més ens agradés viure... I com el Joel i la Clementine ens hi colariem!



http://youtube.com/watch?v=O5OiS1PoBy8

O, com en realitat vaig fer jo (perquè els USA no són un bon lloc per jugar-se-la amb la llei i menys essent estranger), limitariem la invasió de la propietat privada a tirar-se en unes gandules...



I a robar per tu un record d'entre la sorra d'aquesta banda de l'oceà.



...De fet, hi ha molt més a explicar sobre Montauk, a la fi del món. Però això serà demà. Per avui només cal dir que sempre m'acompanyes en els meus somnis i...

FELICITATS I GRÀCIES PER TOT EL QUE EM DONES... MI NIÑA MI AMOR MI RAYO DE LUZ

http://es.youtube.com/watch?v=UFdoLSD-KPg

"Vivan las noches, el sol y la sal en tus labios"

(Sí, se oye fatal, pero si os fijáis en primera fila, cerca del fotógrafo, ahí estamos Xènia y yo!! Para mejor sonido: http://es.youtube.com/watch?v=s_XzmHB5mpA)